Cafeteres espresso
Les cafeteres espresso són les preferides pels veritables amants del cafè. Gràcies a la potència, aquestes cafeteres són capaces d'extreure tot el sabor, cos i aromes del cafè. Si vols assaborir el millor cafè als teus esmorzars i sobretaules, necessites una cafetera espresso d' Ufesa . Posem al teu abast una selecció única perquè t'enduguis la millor cafetera espresso per a la teva cuina.
Com funciona la cafetera espresso?
A diferència d'altres tipus de cafeteres, les espresses funcionen mitjançant una bomba de pressió. L'aigua s'escalfa ràpidament i arriba a una temperatura que oscil·la entre 85 i 95 graus. El cafè, prèviament mòlt i premsat, entra en contacte amb l'aigua calenta, aconseguint un cafè aromàtic, escumós i ple de sabor.
Quina és la millor cafetera espresso per a la llar?
Abans de comprar una cafetera espresso has de tenir en compte diversos factors:
La pressió: una cafetera espresso necessita entre 9 i 20 bars de pressió per aconseguir un cafè intens, curt i amb cos. Si el que busques és cremositat, et recomanem una cafetera espresso de 20 bars . El teu cafè acabat de fer tindrà una escuma densa i duradora que gaudiràs amb calma.
El disseny: a més de funcional, segur que vols que la teva nova cafetera espresso vagi amb l'estil de la teva cuina . A Ufesa t'ho posem fàcil amb la nostra varietat de dissenys. Des de les línies més depurades fins a cafeteres espresso vintage .
La seva versatilitat: Una cafetera espresso monodosi i per a cafè mòlt et permet preparar només el cafè que necessites a cada moment.
Quin cafè es fa servir per a una cafetera espresso?
La cafetera espresso tradicional funciona amb cafè mòlt. Tot i això, també hi ha cafeteres espresso que permeten preparar cafè en totes les seves formes, tant mòlt com en càpsula. Si vols extreure tot el potencial aromàtic i gustatiu dels grans de cafè, et recomanem escollir un pack de cafetera espresso amb molinet . El molinet d'acer inoxidable et permet tenir el cafè mòlt en pocs segons.
A més, el molinet et servirà per triturar sense esforç fruits secs, espècies i altres aliments. Així mateix, algunes de les nostres cafeteres espresso actuals compten amb doble sistema per preparar el teu cafè també amb monodosi.
Com netejar una cafetera espresso?
La neteja de la teva cafetera espresso és fonamental per mantenir-la en perfectes condicions i per preparar un cafè amb el millor sabor.
Descalcificar la cafetera és un dels passos més importants i ho has de fer cada dos o tres mesos. És tan senzill com emplenar el dipòsit amb aigua i vinagre i posar a funcionar la cafetera. Repeteix aquest procés quatre o cinc vegades per desincrustar la calç.
Comprar una cafetera espresso fàcil de mantenir et simplificarà la vida. Et recomanem escollir un model amb safata antidegoteig (recull gotes) extraïble i amb una estructura senzilla de netejar.
Per què serveix el vaporitzador de la cafetera?
Un dels elements clau de l'espresso és el vaporitzador. El vaporitzador de la cafetera serveix per texturitzar la llet i aconseguir l'escuma perfecta del cafè espresso: amb cos, densa i molt suau.
A més, el vaporitzador de la cafetera es pot utilitzar per escalfar altres líquids, preparar infusions i tes de forma ràpida, i fins i tot per fer caputxins com si fossis un barista expert. El millor és escollir una cafetera espressa amb vaporitzador orientable i amb una bona potència, com les que tenim a Ufesa.
Compra la teva cafetera espresso a Ufesa i gaudeix d'un deliciós cafè!
La cafetera espresso és un petit electrodomèstic imprescindible a la teva cuina. A Ufesa tenim les millors cafeteres espresso per a casa teva. Des dels dissenys més tecnològics als models vintage, tenim la cafetera perfecta per a tu.
Comprar la teva cafetera espresso és fàcil i segur amb Ufesa. Els nostres quasi 60 anys d'experiència ens avalen com a experts en petits electrodomèstics. Aconsegueix la teva cafetera espresso des de la comoditat de casa teva i rebre-la a domicili gratuïtament si resideixes a la Península.