Anar directament al contingut
Envío GRATIS a partir de 35€ Recíbelo en 24/72 horas Pago a plazos
Logo UfesaLogo Ufesa

Liquadora o batedora de got. Quina trio?

Batedora de got o liquadora? Aquesta és una pregunta que molts us feu sovint a l'hora de comprar aquests petits electrodomèstics. És totalment raonable, ja que aparentment tots dos serveixen per al mateix: menjar fruites i verdures d'una altra manera, més aviat beure-les. Però també és igual de cert que tenen diferències. En aquest post, explicarem les funcions i per a què serveix cadascuna. Comencem?

Batedora de got

El gran avantatge de les batedores de got és que són un electrodomèstic molt versàtil, és a dir, podem utilitzar-lo per fer moltíssimes coses a la cuina. Triturar ingredients, barrejar-los, batre'ls…
Hi ha moltes receptes on necessitem fer aquests petits passos i amb una batedora de got podrem fer-ho fàcilment. Per exemple, si volem fer una crema de verdures, cal triturar abans els ingredients; també si volem fer un pa de pessic, un pastís o un batut natural de fruites.

El gran avantatge de les batedores de got és que són un electrodomèstic molt versàtil amb què podem triturar, barrejar o batre.
Les batedores de got tenen unes fulles professionals i desmuntables, aptes per triturar aliments durs. Fins i tot són capaços de picar gels casolans, amb què preparar deliciosos còctels.
El seu got amb una capacitat de fins a 1,75 litres ens permet també triturar gran quantitat d'aliments.

Aquests són els principals avantatges d'una batedora de got. Com veurem a continuació, amb la liquadora no podem fer algunes d'aquestes funcions, però és més precisa si volem extreure el suc de les fruites i verdures. En part, l'origen de la confusió és que en altres idiomes, com l'anglès, s'anomena liquadora (blender) la batedora de got.
A més de la batedora de got, hi ha també un altre tipus de batedores, com la batedora de rebosteria amb varetes, la batedora de mà, la més popular, o la batedora personal. Aquesta última té un got més petit, perquè està pensada per fer batuts individuals i portar-los al mateix recipient, sense necessitat de canviar-lo. Això és així, perquè el got mesclador permet canviar la fulla en un sol pas per una tapa amb tancament hermètic i filtre, per beure-t'ho sense haver de canviar el recipient.

Liquadora: Què hi podem fer?

L'avantatge de tenir una liquadora a casa és que podem controlar els ingredients de la nostra beguda. Sempre serà més saludable un suc casolà que un de processat, que sol incloure conservants i sucres afegits.
Com funciona? És molt fàcil, introduïm les peces i la màquina s'encarrega d'esprémer tot el suc. D'aquesta manera, el suc surt per un filtre i la polpa s'emmagatzema en un dipòsit extraïble, que a més podem rentar còmodament al rentaplats.

Per això, la liquadora és perfecta per esprémer fruites que tenen molt de suc, com la taronja, el meló o el préssec.
La liquadora és perfecta per esprémer fruites que tenen molt de suc, com la taronja, el meló o el préssec.
És a dir, amb la batedora de got podem fer batuts o sucs més espessos, mentre que amb la liquadora farem una beguda totalment líquida.

Aquestes són les diferències entre liquadora i batedora de got. T'han servit? Per no tenir més dubtes, els utilitzarem per veure els resultats que obtenim amb cadascuna.

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu electrònic no serà publicada..

Cistella 0

La seva cistella és buida.

Comença a comprar