Anar directament al contingut
Envío GRATIS a partir de 35€ Recíbelo en 24/72 horas Pago a plazos
Logo UfesaLogo Ufesa

Heu provat d'afegir espècies als vostres batuts detox?

Són refrescants, saludables, nutritius, hidratants… Què més es pot demanar? Parlem dels batuts detox , una beguda estrella durant tot l'any, però més recomanable si és possible a l'estiu.

Després de llegir aquest post, tindràs més probabilitats de córrer pels ingredients necessaris i fer un deliciós batut verd. Amb l'arribada de l'estiu, el batut detox també és un aliat per combatre la calor i les altes temperatures.

Les fruites i les verdures tenen un alt contingut d'aigua que ens manté hidratats. A l'estiu, els nutricionistes aconsellen mantenir una bona hidratació, cosa que podem aconseguir també a través de l'alimentació, escollint productes més aquosos. Síndria, meló, maduixes, tomàquets, cogombre o carbassó són alguns dels aliments amb un alt percentatge d'aigua. Precisament per això, són perfectes per fer batuts verds.

Si ja vols començar, en aquest post trobaràs els ingredients que necessites per fer 2 batuts detox , així com la proporció de fruita o verdura que has d'afegir. L'avantatge d'aquesta recepta verda és que pots fer moltes combinacions fins a trobar la que més t'agradi. El secret d'aquestes receptes és endolcir amb els batuts amb espècies, i així prescindir dels sucres.

2 batuts detox

El secret és a les espècies. Segur que en tens una gran varietat a casa, però les has afegit alguna vegada a la beguda? En alguna ocasió hauràs empolvorat el cafè amb canyella. Prova-la també al batut verd! La canyella té un sabor dolç que serveix per contrarestar el sabor amarg que de vegades poden tenir els batuts détox, especialment aquells que tenen més quantitat de vegetals.

La nou moscada, el gingebre, el safrà o la vainilla són altres espècies que combinen a la perfecció amb aquests batuts. Doneu-los el toc final amb elles!

Batut verd de poma i canyella

El sabor combinat de la poma i la canyella funciona de meravella i, de fet, es fa servir en moltes receptes de rebosteria. Per què no barrejar-vos també en una beguda?

Ingredients:

  • Poma
  • Api
  • Cogombre
  • Canyella

Preparació:

  • El primer pas és pelar el cogombre i tallar-lo a trossos.
  • Després, ho introduïm per la boca de la liquadora Ufesa, al costat de l'api i la poma.
  • L'api té un sabor amarg, així que afegiu-lo en menor quantitat que la resta d'ingredients.
  • Després, empolvora canyella per sobre i llest per prendre.

Batut d'espinacs i cúrcuma

Ingredients:

  • Cogombre
  • Pinya
  • Cúrcuma

Preparació:

  • Pelem el cogombre i la pinya, ho trossegem i ho introduïm per la boca de la liquadora.
  • Després, hi afegim la cúrcuma, una espècie que prové d'una planta herbàcia amb un aspecte semblant al gingebre.
  • Dins la cuina, la cúrcuma es fa servir molt per condimentar diferents receptes.
  • Té un sabor dolç i picant, perfecte per afegir-lo al nostre batut verd.

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu electrònic no serà publicada..

Cistella 0

La seva cistella és buida.

Comença a comprar