Anar directament al contingut
Envío GRATIS a partir de 35€ Recíbelo en 24/72 horas Pago a plazos
Logo UfesaLogo Ufesa

Com fer rotllets de primavera tailandesos

Pensa per un moment en un aperitiu oriental… Has dit rotllet de primavera? És el plat per excel·lència, que pràcticament tots hem menjat més d'una vegada. Hi ha tants rotllets, com gastronomies orientals… Xina, Tailàndia, Vietnam, Indonèsia, Japó… Tots aquests països tenen la seva particular recepta de rotllet.

En aquesta ocasió hem triat la recepta de Tailàndia. Farem un rotllet de primavera tailandès així de fàcil! Només necessitem els ingredients necessaris i una mica de dedicació per anar muntant-los un per un.

Rotllets Tailandesos

Ingredients:

  • 300 grs. de porc o pollastre picat
  • 100 grs. de fideus de soja
  • 15 grs. de cibulet picat
  • Diverses branquetes de coriandre picat
  • 150 grs. de brots de soja
  • 150 grs. de col de cabdell
  • Paper de farina
  • 50 grs. de pastanaga ratllada
  • 2 alls
  • Soja, sucre, pebre blanc, sal.

Preparació:

  • El primer pas és picar i tallar tots els ingredients. La forma del tall és molt important per assolir la textura que busquem. La pastanaga la tallarem a la juliana, mentre que la col la picarem amb l'accessori picador de la nostra batedora de mà o al processador d'aliments.
  • En un morter piquem l'all picat amb el coriandre i el pebre.
  • En una paella, amb una mica d'oli d'oliva, fregim la barreja del morter i hi afegim la carn picada de porc.
  • Quan estigui fet, incorporem la resta d'ingredients: col, pastanaga, brots de soja, salsa de soja, sal i sucre.
  • Saltegem durant un minut i apaguem. Ja tenim feta la barreja!
  • Estenem un full de paper xinès i col·loquem part de la barreja. Comencem a fer el rotllet. Quan portem la meitat enrotllat, agafem els extrems i els portem al centre. Seguim amb el rotllet. Per tancar-ho bé, mullem una mica l'extrem.
  • Per fregir-los, preparem una paella, si tenim wok millor, amb oli abundant. Quan estigui ben calent, els introduïm a la paella i abaixem el foc perquè no es cremin. Si vols que els teus rotllets siguin encara més saludables, també els pots fer al vapor amb la vaporera.

Salsa agredolça

Per acompanyar els rotllets, et proposem una salsa agredolça, molt fàcil i ràpida de preparar.

Ingredients i preparació:

  • 2 Cullerades de salsa de soja.
  • 1 Cullerada de quètxup.
  • 3 Cullerades de vinagre.
  • 3 Cullerades de mel.
  • 2 Cullerades de maizena.
  • 100 ml. d'aigua.

Barregeu l'aigua amb la maizena i afegiu-hi després tots els ingredients. Ara només queda la part que més ens agrada: tastar el rotllet amb la salsa. T'animes a fer-ho?

Amb aquesta recepta de rotllets de primavera tailandesos, sorprendràs a tothom amb un plat deliciós i exòtic que transportarà a la teva taula els sabors d'Àsia. A més, pots personalitzar els ingredients i les salses per adaptar-los als teus gustos i fer de cada mos una experiència única. T'animes a tastar-los? Amb una mica de dedicació i els utensilis adequats, com una bona vaporera o un wok, els teus sopars tindran un toc internacional que ningú oblidarà!

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu electrònic no serà publicada..

Cistella 0

La seva cistella és buida.

Comença a comprar