Menges diàriament fora de casa? Si ets dels que prepares el menjar el dia anterior per portar-lo a la feina, aquest post t'interessa. Parlem de les amanides mediterrànies en got, una forma senzilla i segura de portar aquest menjar tan primaveral.
Com preparar amanides got:
És una recepta lleugera i saludable, perfecta per a aquesta estació de l'any. Només hem de triar els ingredients que més ens agraden i posar-los per capes al recipient. Precisament, aquesta disposició per capes fa que el nostre plat tingui molt de color. Sempre podem servir-lo després en una enciamera, però no queda igual de vistós.
Aquesta recepta és perfecta per a un dinar o sopar lleuger, però saciable alhora. Vam trigar temps a menjar-la i això fa que ens satisfem abans.
Et donem diverses idees perquè facis una amanida en got molt acolorida! Podrem portar-la fàcilment a la feina, al parc, d'excursió…
- El primer pas és picar bé tots els ingredients perquè els sabors combinin i no sobresurti un sobre l'altre.
- Amb una picadora, aconseguirem que tots els ingredients quedin molt ben triturats i càpiguen perfectament al got.
Amanida de pebrot i olives negres
Ingredients
- Enciam
- Blat de moro
- Ceba
- Olives negres
- Pebrot vermell
Amanida marina
Ingredients:
- Enciam
- Palets de cranc
- Gambes
- Blat de moro
- Salsa rosa.
Amanida verda
- Cogombre
- Pastanaga
- Ceba morada
- Olives verdes
- Tomàquet.
I per donar-li un toc més sucós a la nostra amanida, sempre la podem amanir amb una salsa de iogurt, molt ràpida de fer.
- En una batedora de got, aboquem un iogurt natural, una cullerada d'oli d'oliva, suc de mitja llimona, sal i pebre. Ho batem tot bé fins a aconseguir l'espessor que busquem i ja tenim la nostra salsa per acompanyar l'amanida amb got.
Aquestes són algunes de les moltes amanides en got que podem fer, però, com tot a la cuina, hi ha moltíssimes possibilitats de crear noves combinacions. Ens comptes les teves?