Anar directament al contingut
Envío GRATIS a partir de 35€ Recíbelo en 24/72 horas Pago a plazos
Logo UfesaLogo Ufesa

3 accessoris de la batedora de mà i tot el que pots fer amb ells

Els petits electrodomèstics ens ajuden a gaudir de la cuina. Amb ells, fem més fàcils les nostres receptes i gaudim de plats increïbles. La batedora de mà és un d'aquests utensilis que utilitzem més sovint.

Què podem fer amb la batedora de mà:

  • Triturem les fruites per fer deliciosos batuts.
  • Piquem els fruits secs per afegir-los a les nostres cremes o amanides.
  • Fem salses amb diferents ingredients per acompanyar carns o peixos.
  • Fem les farinetes dels nostres petits.
  • Preparem dolços, pastissos d'aniversari…
  • Piquem gel per fer granissats o mojitos.

Tots els accessoris:

Avui ens centrarem en els accessoris. Amb ells podem fer moltes més coses amb el mateix electrodomèstic.

  1. Vareta batedora d'acer inoxidable: amb aquest complement, podrem batre els ingredients necessaris per fer tota mena de dolços o rebosteria: traiem el braç de batre habitual i col·loquem la vareta batedora d'acer inoxidable. Ja ho tenim llest!
  2. Picador universal amb tapa: aquest accessori és molt útil, ja que en un mateix aparell hi tenim diversos electrodomèstics. Amb la picadora, podem picar qualsevol mena d'ingredients, com ara galetes, maria per fer la base d'un pastís o picar ceba sense plorar, a més de molts altres.
  3. Got de barreges graduat amb tapes: per batre necessitem sempre un recipient i no totes les batedores ho inclouen. Per això, a l'hora de comprar-ne una, fixa't en tots els accessoris que porta. T'ajudarà a triar model!

Una recepta de regal...

Et proporcionarem algunes receptes fàcils, ràpides i senzilles, les quals podràs fer gràcies a la teva batedora de mà, i tots els seus accessoris.

Crema de cacau i avellanes:

Ingredients:

  • 100 g avellanes
  • 100 g de xocolata negra o amb llet
  • 2 cullerades de cacau en pols
  • 4 cullerades de sucre glas (pots ajustar segons la dolçor desitjada)
  • 3-4 cullerades de llet
  • 1-2 cullerades d'oli vegetal suau (ex. gira-sol o coco, opcional per donar-li cremositat)
  • Un pessic de sal (opcional, realça el sabor).

Preparació:

  1. Tritura les avellanes:
    Col·loca les avellanes a la batedora de mà i tritura fins a obtenir una pasta suau. Tindrà una textura similar a una mantega de fruits secs.
  2. Fondre la xocolata:
    Trosseja la xocolata i fon-la al bany maria o al microones en intervals curts de 15 segons, remenant cada vegada.
  3. Barreja els ingredients:
    Afegeix la xocolata fosa a la pasta d'avellanes juntament amb el cacau en pols, el sucre glas, la llet i un pessic de sal. Remena tot fins a obtenir una barreja homogènia.
  4. Ajusta la textura:
    Si la crema està massa espessa, afegeix una mica més de llet, una cullerada alhora, fins a assolir la consistència desitjada.
  5. Refreda i guarda:
    Aboca la crema de cacau en un pot hermètic. Deixa-la refredar i guarda a la nevera. Es conservarà durant 1-2 setmanes.

Amb aquests tres accessoris de la batedora de mà, trauràs el màxim profit al teu electrodomèstic i aconseguiràs crear una varietat de receptes de forma ràpida i senzilla. La vareta batedora et permetrà fer una rebosteria deliciosa, el picador universal farà que la preparació dels teus plats sigui més eficient i el got de barreges graduat amb tapes és ideal per tenir tot llest sense desordre. A més, amb la nostra recepta de crema de cacau i avellanes, veuràs com és de fàcil i saborós aprofitar aquests accessoris. És moment d'experimentar a la cuina!

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu electrònic no serà publicada..

Cistella 0

La seva cistella és buida.

Comença a comprar